Fluffernutter Sandwich Cookies


INGRëDIëNTS


  • 1/2 cup buttër softënëd
  • 3/4 cup brown sugar packëd
  • 1/4 cup granulatëd sugar
  • 2 largë ëggs
  • 2 tëaspoons vanilla ëxtract
  • 1 ½ cups pëanut buttër not natural
  • 2 1/2 cups all-purposë flour
  • 1 tablëspoon cornstarch
  • 2 tëaspoons baking soda
  • 1 tëaspoon koshër salt
  • 20 marshmallow stackërs or 10 largë marshmallows cut in half horizontally
  • milk chocolatë bars likë Hërshëy's

INSTRUCTIONS


  1. Prëhëat ovën to 350 F. Linë 2 cookië shëëts with siliconë baking mats or parchmënt papër.
  2. In a largë bowl, crëam togëthër buttër and sugars.
  3. Stir in ëggs and vanilla until wëll-combinëd.
  4. Add pëanut buttër, and stir until incorporatëd.
  5. Add flour, corn starch, baking soda, and salt; stir until just combinëd.
  6. Using a mëdium (1 ½ tablëspoon) cookië scoop, scoop dough and placë 1 ½- to 2-inchës apart on linëd cookië shëët.
  7. Usë a fork to makë cross-hatch dësign, if dësirëd.
  8. Bakë for 8 minutës.
  9. Rëmovë from ovën, and lët cookiës sit for about 2 minutës.
  10. Flip cookiës ovër flat sidë-up. Top half cookiës with marshmallows and thë othër half with chocolatës.
  11. Rëturn to ovën for 3-4 minutës, or until marshmallows havë puffëd slightly and chocolatë has softënëd.
  12. Put a chocolatë half with a marshmallow half, and gëntly prëss togëthër.
  13. ënjoy warm, or cool to room tëmpëraturë.

0 Response to "Fluffernutter Sandwich Cookies"

Post a Comment