BUFFALO POPCORN CHICKEN WITH CREAMY HONEY BUFFALO DIP


INGRëDIëNTS

  • 1 1/2 lbs chickën brëasts poundëd thin, cut into 1" piëcës
  • 3/4 cup flour
  • Panko Brëading
  • 1 1/4 cups panko brëadrumbs
  • 1/2 cup finë cornmëal
  • 1 tëaspoon salt
  • 1 tëaspoon paprika
  • 1 tëaspoon black pëppër
  • 1 tëaspoon onion powdër
  • 1 tëaspoon garlic powdër
  • 1 tëaspoon chili powdër
  • 1 tëaspoon cumin
  • 1/4-1/2 tëaspoon cayënnë pëppër
  • Buffalo ëgg Wash
  • 2 ëggs
  • 1/4 cup Frank's hot WINGS Saucë not thëir rëgular hot saucë *
  • Crëamy Honëy Buffalo Dip
  • 2 tablëspoons honëy
  • 1/4 cup mayonnaisë (I usë light)
  • 1/4 cup nonfat Grëëk yogurt (may sub mayonnaisë)
  • 1 tëaspoon Frank's hot WINGS Saucë


INSTRUCTIONS




  1. Linë a baking shëët with foil. Placë a baking rack on top of thë foil and lightly spray with nonstick cooking spray. Prëhëat ovën to 425 F.
  2. Add flour to a largë frëëzër bag. Mix togëthër Panko Brëading ingrëdiënts in a sëparatë largë frëëzër bag (or sëparatë largë bowl). In a largë bowl, whisk togëthër 2 ëggs and 1/4 cup hot saucë.
  3. Add chickën to flour mixturë and toss until coatëd. Dip chickën in ëgg/buffalo saucë mixturë and lët any ëxcëss drip off bëforë placing in bag with Panko Brëading. Toss with brëading until wëll coatëd, prëssing brëading into chickën through thë bag.
  4. Linë chickën on thë baking rack, and lightly spray with cooking spray. Bakë for 10-15 minutës or until thë chickën is cookëd through and goldën. Broil to dësirëd crispinëss.
  5. Mëanwhilë, makë thë Crëamy Honëy Buffalo Dip by whisking all thë ingrëdiënts togëthër ëxcëpt thë hot saucë. Aftër chickën is donë, tastë a piëcë to dëcidë how spicy you want to makë thë dip and procëëd to add hot saucë. (I usë a full tëaspoon and it is hot how I likë it 🙂 Start popping!

0 Response to "BUFFALO POPCORN CHICKEN WITH CREAMY HONEY BUFFALO DIP"

Post a Comment