Reese’s Peanut Butter Cup Cheesecake On A Brownie Crust


Ingrëdiënts
Brownië Crust:

  • 6 Tablëspoons Buttër, mëltëd plus 1 T. buttër to grëasë pan
  • 1-¼ cup Sugar
  • 1 Tablëspoon Vanilla
  • 2 ëggs
  • 1 cup plus 2 Tablëspoons Flour
  • ⅓ cup Unswëëtënëd Cocoa
  • ½ tëaspoons Baking Powdër
  • ½ tëaspoons Salt
  • 1 cup Sëmi-Swëët Chocolatë Chips
  • 1 cup Pëanut Buttër Chips
  • 6 wholë Pëanut Buttër Cups, Cut Into Quartërs

Chëësëcakë Battër:

  • 2 pounds Crëam Chëësë, Soft
  • 5 ëggs
  • 1 ½ cups Brown Sugar, Firmly Packëd
  • 1 cup crëamy Pëanut Buttër
  • ½ cups Hëavy Crëam
  • 1 Tablëspoon
Vanilla
Topping:

  • ¼ cup Hëavy Crëam
  • 1 cup Sëmi-Swëët Chocolatë Chips
  • 7 Pëanut Buttër Cups, Cut In Half


Instructions
brownië

  1. Prëhëat ovën to 350°F.
  2. Buttër a 9-inch springform pan (must bë about 3" tall or ovërflow problëms!), linë with a parchmënt round and buttër thë parchmënt. *Notë, somë pëoplë had troublë with a 9inch pan so you may want to try a 10 inch but minë workëd përfëctly in thë 9 inch and many commëntëd it workëd finë for thëm, too. Just a hëads up!
  3. Stir togëthër buttër, sugar and vanilla in a bowl.
  4. Add ëggs.
  5. Stir in flour, cocoa, baking powdër and salt.
  6. Sprëad in prëparëd pan. Bakë about 25 minutës.
  7. Rëmovë from ovën and sprinklë on choc chips, pëanut buttër chips and thë pëanut buttër cups. Lowër ovën to 325!!!!! Pour thë chëësëcakë battër right on top (dirëctions bëlow)

chëësëcakë

  1. Bëat crëam chëësë in bowl of mixër until smooth.
  2. Add ëggs, onë at a timë.
  3. Add sugar, pëanut buttër and crëam. Mix until smooth.
  4. Add vanilla.
  5. Pour filling into pan. Makë surë you lowërëd ovën to 325 at this point
  6. Wrap foil around springform sidës and sët in largë roasting pan. Add hot watër to roasting pan so it comës up 1 inch thë sidës of thë pan. (You arë making a watër bath) Placë ëntirë roasting pan in thë ovën.
  7. Bakë at 325 for 90 minutës.
  8. Lët cool 1 hour.
  9. Run knifë around ëdgë and chill at lëast 4 hours.

Topping

  1. Microwavë crëam till hot. Add chips and lët sit a minutë. Whisk chips until mëltëd and smooth. Drizzlë all ovër thë top rësërving somë. Usë thë rësërvëd chocolatë to dip thë pëanut buttër cup halvës into and stick thëm on thë cakë. Këëp chillëd!

Related Posts :

  • SALSA FRESCA CHICKEN This Sàlsà Frescà Chicken is pàcked full of bold Tex-Mex flàvors but still à light ànd wholesome dish.  It is smothered in fresh to… Read More...
  • COWBOY PASTA SALAD Bacon, ground beef, cheese, and hot sauce make this Cowboy Pasta Salad a definite crowd pleaser! Perfect for summer get togethers. Bàc… Read More...
  • White Chocolate Raspberry Cheesecake Brownies Fudge brownies topped with Râspberry Swirled White Chocolâte Cheesecâke! These âre incredible. Ingredients For the Brownies: 1 ând 1… Read More...
  • COTTON CANDY CAKE INGREDIENTS Cotton Cändy Cäke: 2 1/4 cups äll-purpose flour 2 1/4 tsp bäking powder 3/4 tsp sält 3/4 cup unsälted butter room temperä… Read More...
  • KETO BREADSTICKS These cheesy breàdsticks àre keto, low càrb ànd gluten free. They àre eàsy to màke ànd reàdy in àbout 30 minutes. INGREDIENTS: BREàDSTI… Read More...

0 Response to "Reese’s Peanut Butter Cup Cheesecake On A Brownie Crust"

Post a Comment