INGRëDIëNTS
- 1 1/2 lbs chickën brëasts poundëd thin, cut into 1" piëcës
- 3/4 cup flour
- Panko Brëading
- 1 1/4 cups panko brëadrumbs
- 1/2 cup finë cornmëal
- 1 tëaspoon salt
- 1 tëaspoon paprika
- 1 tëaspoon black pëppër
- 1 tëaspoon onion powdër
- 1 tëaspoon garlic powdër
- 1 tëaspoon chili powdër
- 1 tëaspoon cumin
- 1/4-1/2 tëaspoon cayënnë pëppër
- Buffalo ëgg Wash
- 2 ëggs
- 1/4 cup Frank's hot WINGS Saucë not thëir rëgular hot saucë *
- Crëamy Honëy Buffalo Dip
- 2 tablëspoons honëy
- 1/4 cup mayonnaisë (I usë light)
- 1/4 cup nonfat Grëëk yogurt (may sub mayonnaisë)
- 1 tëaspoon Frank's hot WINGS Saucë
INSTRUCTIONS
- Linë a baking shëët with foil. Placë a baking rack on top of thë foil and lightly spray with nonstick cooking spray. Prëhëat ovën to 425 F.
- Add flour to a largë frëëzër bag. Mix togëthër Panko Brëading ingrëdiënts in a sëparatë largë frëëzër bag (or sëparatë largë bowl). In a largë bowl, whisk togëthër 2 ëggs and 1/4 cup hot saucë.
- Add chickën to flour mixturë and toss until coatëd. Dip chickën in ëgg/buffalo saucë mixturë and lët any ëxcëss drip off bëforë placing in bag with Panko Brëading. Toss with brëading until wëll coatëd, prëssing brëading into chickën through thë bag.
- Linë chickën on thë baking rack, and lightly spray with cooking spray. Bakë for 10-15 minutës or until thë chickën is cookëd through and goldën. Broil to dësirëd crispinëss.
- Mëanwhilë, makë thë Crëamy Honëy Buffalo Dip by whisking all thë ingrëdiënts togëthër ëxcëpt thë hot saucë. Aftër chickën is donë, tastë a piëcë to dëcidë how spicy you want to makë thë dip and procëëd to add hot saucë. (I usë a full tëaspoon and it is hot how I likë it 🙂 Start popping!
Source http://carlsbadcravings.com
0 Response to "BUFFALO POPCORN CHICKEN WITH CREAMY HONEY BUFFALO DIP"
Post a Comment