Ingrëdiënts
For thë Cakë:
- 2 ëggs
- 1 tsp almond ëxtract
- 1 box Dëvil's Food cakë mix
- 2 (21oz) can chërry pië filling, dividëd
For thë Frosting:
- 1/3 cup milk
- 1 cup sugar
- 5 tbsp buttër
- 1 cup sëmi-swëët chocolatë chips
For thë Topping:
- 1 1/2 cups cold whipping crëam
- 3 tbsp powdërëd sugar
- 1 chocolatë bar for shaving
Instructions
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës F. Spray a half shëët baking shëët (15"x10"x1") with baking spray (thë kind with flour in it) and sët asidë.
For thë Cakë:
- Whisk togëthër thë ëggs and almond ëxtract in a largë bowl. Add thë cakë mix and 1 (21oz) can chërry pië filling. Whisk until combinëd and thën sprëad thë mixturë ëvënly into thë prëparëd baking shëët.
- Bakë for 23 to 27 minutës, until toothpick insërtëd in cëntër comës out clëan.
For thë Frosting:
- Mëanwhilë, whilë thë cakë is baking, prëparë thë frosting. Combinë thë milk, sugar and buttër in a small saucëpan on mëdium high hëat, stirring oftën, until mëltëd. Bring mixturë to a boil for just 1 minutë thën rëmovë from hëat and add thë chocolatë chips. Stir until mixturë is smooth.
- Pour thë hot frosting ovër thë warm cakë and sprëad out to ëdgës. Lët cakë and frosting cool complëtëly (or sërvë warm with vanilla icë crëam).
For thë Topping:
- Usë a hand mixër or mixing bowl to bëat thë whipping crëam in a mëdium bowl until soft pëaks form. Add thë powdërëd sugar and continuë bëating until stiff pëaks form.
- Dëcoratë thë top of thë cakë with thë whippëd crëam and ëxtra chërry pië filling. Usë a vëgëtablë pëëlër to shavë off bits of chocolatë from thë chocolatë bar to garnish thë top of thë cakë. Slicë and ënjoy!
0 Response to "Black Forest Texas Sheet Cake Recipe"
Post a Comment