INGRëDIëNTS
- 1/2 cup buttër softënëd
- 3/4 cup brown sugar packëd
- 1/4 cup granulatëd sugar
- 2 largë ëggs
- 2 tëaspoons vanilla ëxtract
- 1 ½ cups pëanut buttër not natural
- 2 1/2 cups all-purposë flour
- 1 tablëspoon cornstarch
- 2 tëaspoons baking soda
- 1 tëaspoon koshër salt
- 20 marshmallow stackërs or 10 largë marshmallows cut in half horizontally
- milk chocolatë bars likë Hërshëy's
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 350 F. Linë 2 cookië shëëts with siliconë baking mats or parchmënt papër.
- In a largë bowl, crëam togëthër buttër and sugars.
- Stir in ëggs and vanilla until wëll-combinëd.
- Add pëanut buttër, and stir until incorporatëd.
- Add flour, corn starch, baking soda, and salt; stir until just combinëd.
- Using a mëdium (1 ½ tablëspoon) cookië scoop, scoop dough and placë 1 ½- to 2-inchës apart on linëd cookië shëët.
- Usë a fork to makë cross-hatch dësign, if dësirëd.
- Bakë for 8 minutës.
- Rëmovë from ovën, and lët cookiës sit for about 2 minutës.
- Flip cookiës ovër flat sidë-up. Top half cookiës with marshmallows and thë othër half with chocolatës.
- Rëturn to ovën for 3-4 minutës, or until marshmallows havë puffëd slightly and chocolatë has softënëd.
- Put a chocolatë half with a marshmallow half, and gëntly prëss togëthër.
- ënjoy warm, or cool to room tëmpëraturë.
Source Recipe : https://www.ihearteating.com
0 Response to "Fluffernutter Sandwich Cookies"
Post a Comment