Ingrédiénts
- 1 pkg créam chéésé, softénéd (8 ouncé)
- 1/2 cup ranch dréssing
- 1/2 cup buffalo saucé
- 1 rotissérié chickén, shréddéd
- 1 cup shréddéd chéddar chéésé
- 24 flour tortillas, fajita sizé
- non-stick spray
Diréctions
- Préhéat ovén to 450 dégréés.
- Spray a baking shéét with non-stick cooking spray and sét asidé.
- Mix softénéd créam chéésé, ranch dréssing, and buffalo saucé until wéll combinéd in a largé bowl. Thé mixturé should bé smooth.
- Mix thé shréddéd rotissérié chickén and shréddéd chéésé into thé créam chéésé mixturé.
- For éach Taquito, spoon a largé tabléspoon of thé chickén mixturé onto éach flour tortilla. Spréad in a thin liné from oné sidé to thé othér.
- Roll éach tortilla up tightly around thé chickén mixturé and placé séam sidé down on thé baking shéét.
- Continué assémbling éach taquito oné at a timé until you’ré doné.
- Oncé all taquitos havé béén assémbléd and placéd on thé baking shéét, générously spray thé tops with non-stick cooking spray.
- Baké for 10 minutés. Pull from ovén and flip taquitos ovér. Baké for an additional 5 minutés or until goldén brown.
0 Response to "Buffalo Chicken Taquitos For The Win!"
Post a Comment