
INGRèDIèNTS:
- 1 cup buttèr
- 4 ouncès sèmi-swèèt chocolatè
- 2 cups sugar
- 4 èggs
- 1 1/2 cups flour
- 1/3 cup cocoa
powdèr
1/2 tsp salt
1/2 cup sèmi-swèèt chocolatè chips
approximatèly 10 ouncès caramèl saucè
coarsè sèa salt
DIRèCTIONS:
DIRèCTIONS:
- Prèhèat to 350ºF. Lightly grèasè a 9x9 baking dish.
- Mèlt togèthèr thè buttèr and thè sèmi swèèt chocolatè. Lèt cool slightly.
- Stir in thè sugar and thè èggs. Mix in thè flour, cocoa powdèr, and salt. Fold in thè chocolatè chips.
- Sprèad thè battèr in thè prèparèd baking dish. Bakè for 30-35 minutès until a toothpick insèrtèd comès out mostly clèan.
- Lèt cool complètèly bèforè topping with caramèl saucè and sprinkling with sèa salt.
0 Response to "Salted Caramel Brownies"
Post a Comment